Skip to main content

Hipro Promo Event

Een sportieve manier om een proteïnedrank te promoten? Voor Hipro organiseerden we een sportief evenement waar influencers en sportliefhebbers de kans kregen om deel te nemen. Met als doel: content creëren!

Dit was de uitdaging
Een sportief evenement organiseren, en dat niet geregisseerd. Verschillende influencers en prijswinnende sportliefhebbers waren uitgenodigd op het Hipro promo-event voor content creatie. Een sportieve, niet geregisseerde dag organiseren voor het beste resultaat.

Dit was onze oplossing
Een badass Hipro chill area opzetten waar de deelnemers konden bijtanken met een Hipro product voordat ze zich weer volledig konden storten op de volgende uitdagende workshop. In samenwerking met lokale ondernemers werden drie intense workshops gecreëerd: bootcamp, jump fit en rail running. Deze workshops boden een perfecte kans om epische content te creëren ter promotie van dit proteïnerijke drankje. De deelnemers kregen geen tweede kans om te laten zien wat ze waard waren. Het resultaat? Een waanzinnig stoer en sportief event!

  • Event type: Promo event
  • Doelgroep: Lokale ondernemers
  • Thema: Volledig gebrand in Hipro!
  • Uniek Maatwerk: over-the-top Hipro ‘chill area’

“Het is fantastisch om een promotie-evenement te organiseren, met als uitdaging dat het meteen een succes moet zijn.”

Nieuw op het blog