Skip to main content
Otterlo Events

Contact opnemen

Waarom genoegen nemen met standaard als je iets uitzonderlijks kunt creëren? Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe we samen jouw ideale evenement kunnen vormgeven. Bij Otterlo Events draait het allemaal om het maken van herinneringen die speciaal voor jou zijn ontworpen.
Get in Touch

Contactgegevens

Wij zijn hier om jouw vragen te beantwoorden, ideeën te bespreken en samen te werken aan het creëren van een evenement dat aan al jouw verwachtingen voldoet.

Locatie

Mosselsepad 28
6731 SM Otterlo
Nederland

Openingstijden

Wij zijn telefonisch bereikbaar op maandag t/m vrijdag vanaf 09:00 uur tot 16:00 uur.

Lukt het niet om ons aan de telefoon te krijgen? Schroom niet en stuur ons een e-mail met een terugbel verzoek!

Snelle vraag?

Je kunt ons ook je vragen stellen via WhatsApp. We helpen je graag verder.

LET OP! Bezoekt u de website via uw desktop? Dan heeft u de Whatsapp desktop app nodig om van deze functie gebruik te kunnen maken. 

Laat van je horen!

Neem vandaag nog contact met ons op, en laat ons jou helpen bij het creëren van een uniek avontuur dat je nog láng zult herinneren!

  Direct Bellen?

  0318 265 265
  Voor meer informatie, reserveringen of maatwerk zijn wij telefonisch bereikbaar op maandag t/m vrijdag vanaf 09:00 uur tot 17:00 uur.

  Direct chatten?

  Korte vraag? Je kunt ons ook je vragen stellen via WhatsApp. We helpen je graag verder.

  Een paar tips om jouw bezoek aan Otterlo Events een groot succes te maken

  Goede voorbereiding

  Check het Weer: Controleer de weersvoorspelling en kleed je passend aan voor outdooractiviteiten. Als er regen wordt verwacht, is het handig om waterdichte kleding mee te nemen.

  Activiteitenplanning: Bekijk van tevoren het activiteitenprogramma en zorg ervoor dat je op tijd bent voor geplande activiteiten. Dit maximaliseert je ervaring en voorkomt teleurstellingen als bepaalde activiteiten op specifieke tijden plaatsvinden.

  Speciale Vereisten: Heb je specifieke dieetwensen, gezondheidsbehoeften of andere speciale vereisten? Laat het ons van tevoren weten, zodat we de nodige regelingen kunnen treffen.

  Plan je route

  Vroeg Arriveren: Kom iets eerder aan om rustig te kunnen parkeren, de omgeving te verkennen en te genieten van de anticipatie op de activiteiten.

  Auto opladen: Wij beschikken over 2 eigen laadpalen waar je jouw auto kunt opladen tijdens je verblijf. Wij kunnen de beschikbaarheid van deze laadpalen niet garanderen – reserveren is helaas niet mogelijk.

  Openbaar Vervoer: Als je afhankelijk bent van het openbaar vervoer, controleer dan de beschikbare opties en vertrektijden voor een vlotte reis.

  Reserveringen voor Eten: Als je van plan bent om te eten bij Otterlo Events, overweeg dan vooraf te reserveren om teleurstellingen te voorkomen, vooral tijdens drukke periodes.

  Lees de algemene voorwaarden

  Neem de tijd om onze algemene voorwaarden door te lezen voordat je arriveert. Hierin vind je belangrijke informatie over aansprakelijkheid, annuleringsvoorwaarden en andere relevante zaken. Het geeft je een duidelijk beeld van wat je kunt verwachten en jouw verantwoordelijkheden tijdens je bezoek.

  Downloads