Skip to main content

Docentendag bij Otterlo Events

Ontdek de eindeloze mogelijkheden voor docenten bij Otterlo! Een uitstekende locatie om samen te werken, leren, brainstormen of teambuilden. Wissel het programma af met activiteiten variërend van spannende outdoor avonturen tot boeiende workshops en alles daartussenin, bieden we een scala aan opties om uw docententeam te versterken en te verbinden. Al deze activiteiten vinden plaats op onze prachtige locatie te midden van de adembenemende Veluwse natuur. Hier is oneindig veel mogelijk!

Leraren en docenten

inspiratie & avontuur

All-in op maat

Alles is mogelijk

Docenten programma op maat gemaakt

Bij Otterlo Events streven we ernaar om elk aspect van jullie docentendag ervaring perfect te maken. Of je nu op zoek bent naar spanning, avontuur, of gewoon een beetje gekkigheid, wij hebben het allemaal. Van spannende Team Adventure-uitdagingen tot het adrenaline verhogende avontuur van de Landrover Dropping. Heb je meer zin in wat gekkigheid? Dan is Crazy88 zeker iets voor jou! En voor degenen die écht willen testen wat ze in huis hebben, hebben we onze legendarische Special Forces op de Veluwe-ervaring. Liever een connectie maken met de natuur? Neem dan deel aan onze toegankelijke Outdoor Cooking Workshop.

Neem vandaag nog contact met ons op om samen een op maat gemaakt programma te creëren dat perfect aansluit bij de behoeften van jouw docenten!

Ons Event Portfolio

WE Fashion Winterevent

WE Fashion zocht een unieke locatie waar zij een compleet winterevent konden organiseren, waarin teambuilding, ‘uitzichtloosheid’, bikkelen maar ook compleet verzorgd eten en drinken centraal stond. Met onze veelzijdige locatie en maatwerk opties wisten wij deze uitdaging tot een succes te brengen..

Vraag nu een offerte aan!

Vraag vandaag nog vrijblijvend een offerte aan, en laat ons jou helpen bij het creëren van een uniek avontuur om nooit te vergeten!

    Direct Bellen?

    0318 265 265
    Voor meer informatie, reserveringen of maatwerk zijn wij telefonisch bereikbaar op maandag t/m vrijdag vanaf 09:00 uur tot 17:00 uur.

    Direct chatten?

    Korte vraag? Je kunt ons ook je vragen stellen via WhatsApp. We helpen je graag verder.