Skip to main content

Excursies bij Otterlo Events

Ontdek de eindeloze mogelijkheden voor excursies in de natuur van Otterlo! Al deze excursie programma’s en activiteiten vinden plaats op onze prachtige locatie te midden van de adembenemende Veluwse natuur. Hier is oneindig veel mogelijk!

Scholen en klassen

Avontuurlijk leren

All-in op maat

Alles is mogelijk

Jouw excursie programma op maat gemaakt

Bij Otterlo Events streven we ernaar om elk aspect van je excursie ervaring perfect te maken. Of je nu op zoek bent naar natuur, avontuur, of vooral educatie, hier in Otterlo is het allemaal. 

Neem vandaag nog contact met ons op om samen een op maat gemaakt programma te creëren dat perfect aansluit bij de behoeften van jouw klas of school!

Ons Event Portfolio

WE Fashion Winterevent

WE Fashion zocht een unieke locatie waar zij een compleet winterevent konden organiseren, waarin teambuilding, ‘uitzichtloosheid’, bikkelen maar ook compleet verzorgd eten en drinken centraal stond. Met onze veelzijdige locatie en maatwerk opties wisten wij deze uitdaging tot een succes te brengen..

Vraag nu een offerte aan!

Vraag vandaag nog vrijblijvend een offerte aan, en laat ons jou helpen bij het creëren van een uniek avontuur om nooit te vergeten!

    Direct Bellen?

    0318 265 265
    Voor meer informatie, reserveringen of maatwerk zijn wij telefonisch bereikbaar op maandag t/m vrijdag vanaf 09:00 uur tot 17:00 uur.

    Direct chatten?

    Korte vraag? Je kunt ons ook je vragen stellen via WhatsApp. We helpen je graag verder.