Skip to main content
Otterlo Events

Locaties & Ruimtes

Onze veelzijdige binnen- en buitenlocaties bieden de perfecte setting voor diverse evenementen, of je nu een bruiloft plant, een zakelijke bijeenkomst organiseert of een speciale gebeurtenis viert, te midden van de natuurlijke pracht van Otterlo Events.

Het Witte Hoes

Het Witte Hoes kan exclusief worden afgehuurd als privélocatie, waardoor het ideaal is voor besloten evenementen zoals bruiloften, familieweekenden of vriendenuitjes.

Het Witte Hoes, gelegen aan de Dorpsstraat 35 in Otterlo, is een uniek huis dat ooit dienst deed als dokterswoning, maar nu is omgebouwd tot een hotel, groepsaccommodatie en vergaderlocatie. Het pand is gelegen op slechts een halve kilometer afstand van het Nationale Park en het Kröller-Müller Museum, waardoor het een perfecte locatie is voor natuurliefhebbers en kunstliefhebbers.

Vanuit de accommodatie kunt u binnen 2 minuten lopen op de heide staan, omringd door bossen en zandverstuivingen. Dit maakt het Witte Hoes de ideale locatie voor natuurliefhebbers die graag wandelen, fietsen of gewoon genieten van de omgeving. Het Witte Hoes kan exclusief worden afgehuurd als privélocatie, waardoor het ideaal is voor besloten evenementen zoals bruiloften, familieweekenden of vriendenuitjes. U kunt hier samen met uw dierbaren genieten van een onvergetelijke tijd zonder anderen.

Mogelijkheden:
’t Voorhuis met 10 slaapkamers
en/of
’t Achterhuis met 3 of 4 slaapkamers:

Tot 14 tweepersoonskamers met prive sanitair (2 kamers op de begane grond)
Volledig uitgeruste professionele keuken
Leef- en vergaderruimte met bar
Lounge met schouw als breakout
Terras
Eigen parkeerplaats

 

LET OP! Prijzen voor ’t Witte Hoes zijn op aanvraag en o.b.v. beschikbaarheid.