Skip to main content

Erop uit in de kerstvakantie?

🎄 Ontsnap even aan de feestdagen tijdens de Kerstvakantie! 🎄

Ben jij klaar voor een onvergetelijk avontuur tijdens de kerstvakantie? Ontdek het mysterie en de spanning van de Escape Room ‘Uur van de Wolf’ bij Otterlo Events! Speciaal voor jou hebben we een betoverende aanbieding die je niet kunt weerstaan.

🌟 Speciale Aanbieding: Slechts €10 per persoon! 🌟

Ja, je leest het goed! Voor een beperkte tijd kun je de ‘Uur van de Wolf’ Escape Room ervaren voor slechts €10 per persoon. Een kans als deze komt niet vaak voorbij, dus grijp je vrienden, familie of collega’s en maak je klaar voor een spannende reis vol mysterie en teamwork.

👪 Voor Jong en Oud: Geschikt voor Kinderen vanaf 6 jaar! 👪

Geef je kinderen een onvergetelijke ervaring deze kerstvakantie! De ‘Uur van de Wolf’ Escape Room is geschikt voor avonturiers vanaf 6 jaar, waardoor het de perfecte gezinsactiviteit is. Creëer bijzondere herinneringen terwijl je samen puzzels oplost en de geheimen van de escape room ontrafelt.

📆 Reserveer Nu voor de Ultieme Kerstvakantie-Ervaring! 📆

Om teleurstelling te voorkomen, reserveer je plekje in de ‘Uur van de Wolf’ Escape Room vandaag nog. Stuur een e-mail naar info@otterloevents.nl of bel ons op 0318- 265265. Wees er snel bij, want deze speciale aanbieding is slechts beperkt beschikbaar!

Nieuw op het blog