Skip to main content

Betoverende Winteravonturen bij Otterlo Events: Vier de Kou met Onze Unieke Activiteiten

17 november 2023

De winter brengt een magische sfeer naar de Veluwe, en bij Otterlo Events omarmen we het seizoen met een scala aan betoverende activiteiten die je warm houden terwijl je de koele lucht inademt. Van avontuurlijke escape rooms tot sfeervolle winterwandelingen, 4×4 safaris tot Wild BBQ’s, ontdek hoe je de winterse betovering kunt ervaren te midden van de natuurlijke pracht van de Veluwe.

Bekijk de Wintercatalogus (PDF, 30MB)

1. Escape uit de Winterblues: Onze Winterse Escape Room

Laat je hersenen kraken terwijl je de winterse escape room van Otterlo Events betreedt. Met uitdagende puzzels en een uniek winterthema is dit de perfecte manier om warm en gezellig te blijven terwijl je samenwerkt met vrienden of familie om te ontsnappen aan de winterblues.

2. Winterse Wandelingen: Ontdek de Stilte van de Veluwe

Trek je wandelschoenen aan en verken de serene winterse schoonheid van de Veluwe. Onze winterse wandelingen nemen je mee door adembenemende landschappen, met knisperende sneeuw onder je voeten en de kans om winterse dieren in hun natuurlijke habitat te spotten.

3. 4×4 Safari: Een Winterse Ontdekkingsreis

Stap aan boord van onze robuuste 4×4 voertuigen en ga op een spannende safari door de winterse wildernis. Onder leiding van ervaren gidsen kom je dichterbij dan ooit bij de winterse fauna van de Veluwe terwijl je geniet van het comfort van onze speciaal uitgeruste voertuigen.

4. Wild BBQ’s: Smaakvolle Verwarmingen onder de Sterren

Laat de kou achter je en warm jezelf op bij onze Wild BBQ’s. Onder een prachtige winterse sterrenhemel geniet je van heerlijk bereid wild en andere lekkernijen, terwijl het knisperende vuur de perfecte sfeer creëert voor een onvergetelijke winteravond.

Of je nu op zoek bent naar opwinding, ontspanning of een combinatie van beide, Otterlo Events heeft de perfecte winterse activiteit om aan al je behoeften te voldoen. Laat de winterse magie beginnen!

Nieuw op het blog