Skip to main content

Bedrijfssportdag CIMSOLUTIONS

The biggest bedrijfssportevent ever. De zomersluitng inluiden op sportieve wijze.
De CIMSOLUTIONS heroes, partners en kinderen deden dit op een ademende sportdag.

Dit was de uitdaging
Het ideale evenement voor CIMSOLUTIONS vereiste een mix van sportiviteit, gezelligheid en ontzorgen. Gelukkig kunnen wij dat precies bieden! We hebben onze meest diverse activiteiten samengevoegd tot een uniek concept dat perfect past bij deze gevarieerde groep hoeren.

Dit was onze oplossing
Een concept dat sportieve, ontspannende en creatieve activiteiten, teambuilding en plezier samenbrengt: De CIMSOLUTIONS Sportdag is tot stand gekomen. Dit thema nam diverse en toffe uitdagingen met zich mee. Alle deelnemers hadden de mogelijkheid om zich in te schrijven voor hun favoriete activiteiten. Voor de kinderen werd er een speciaal programma ontwikkeld om de ouders te ontzorgen. Na de prijsuitreiking gingen de verschillende vestigingen de strijd met elkaar aan in een pubquiz. De dag werd afgesloten met een heerlijke BBQ. Een fantastisch sportevenement waar zowel jong als oud van heeft genoten.

Overzicht van het event

  • Event type: Personeelsuitje
  • Activiteit: Mix van meest uiteenlopende activiteiten in ons portfolio!
  • Eten & drinken: Compleet verzorgd met lunch, snack en BBQ
  • Super-maatwerk: Kinderopvang voor de kids van 0-6 jaar en speciaal kinderprogramma voor de kids van 6-12 met lasergamen, een tokkelbaan en katapult schieten!
  • Hoogtepunt: Pubquiz op maat

Lees ook op CIMSOLUTIONS’ website wat zij ervan vonden!

Nieuw op het blog