Skip to main content

Beleef de winter bij Otterlo Events

De winter is een magische tijd bij Otterlo Events! Laat de koude wind je niet weerhouden om naar buiten te gaan en te genieten van alles wat deze prachtige tijd van het jaar te bieden heeft. Of je nu op zoek bent naar een avontuurlijke activiteit, een gezellig arrangement, of gewoon een plek om op te warmen met een kop warme chocolademelk, bij ons ben je aan het juiste adres.

Heerlijke Winterarrangementen

Unieke Winterse Activiteiten

Gezellig Verwarmd Terras

Prachtige Veluwe Natuurbelevenis

Kom naar Otterlo en maak deze winter onvergetelijk!

Stap uit je dagelijkse routine en dompel je onder in een winterwonderland vol activiteiten die je hart sneller laten kloppen en momenten die je bijblijven. Van adembenemende wandelingen door het besneeuwde landschap tot avontuurlijk ijsklimmen, en van warme kampvuuravonden tot ontspannen winterarrangementen; bij Otterlo Events beleef je de winter op zijn best.

Winterse
activiteiten

Ontdek de winterse magie met onze diverse activiteiten! Bij Otterlo Events hebben we voor elk wat wils.

Smaakvolle
arrangementen

Kies uit een breed scala aan culinaire ervaringen, zoals ons sfeervolle foodplein, het uitgebreide dinerbuffet, traditionele stamppotbuffet, of de smaakvolle wild BBQ.

Vergaderen in Winterse Sferen bij Otterlo Events

Maak van je wintervergadering een inspirerende ervaring bij Otterlo Events. Omgeven door de rust en schoonheid van de winterse Veluwe, bieden onze vergaderlocaties de perfecte mix van professionaliteit en gezelligheid.

Vraag nu een offerte aan!

Vraag vandaag nog vrijblijvend een offerte aan, en laat ons jou helpen bij het creëren van een uniek avontuur om nooit te vergeten!

    Direct Bellen?

    0318 265 265
    Voor meer informatie, reserveringen of maatwerk zijn wij telefonisch bereikbaar op maandag t/m vrijdag vanaf 09:00 uur tot 17:00 uur.

    Direct chatten?

    Korte vraag? Je kunt ons ook je vragen stellen via WhatsApp. We helpen je graag verder.