Skip to main content

Maatwerk vergaderdag

Waarom vergaderen bij Otterlo Events

Bij Otterlo Events worden vergaderingen getransformeerd van saaie bijeenkomsten tot sprankelende ervaringen die de norm uitdagen en de verwachtingen overtreffen. Bij Otterlo Events geloven we in de kracht van unieke ervaringen. Daarom bieden we niet alleen uitstekende vergaderfaciliteiten, maar ook een scala aan teambuildingactiviteiten die de cohesie binnen je team versterken

Verfrissend vergaderen met onze maatwerk mogelijkheden

Bij Otterlo Events is vergaderen geen alledaagse aangelegenheid; het is een ervaring op zich. Deze unieke locatie, omgeven door de prachtige natuur van Otterlo, biedt een inspirerende setting voor zakelijke bijeenkomsten. Naast natuurlijke inspiratie en locatie kunnen vergaderactiviteiten op maat worden aangevuld met teambuildings activiteiten en uitgebreide culinaire mogelijkheden.

Buiten vergaderen

Ontsnap naar de frisse buitenlucht met een vergadering in de open lucht

Bijeenkomsten in de buitenlucht creëren een verkwikkende en inspirerende setting, waardoor deelnemers vaak een verhoogde creativiteit en productiviteit ervaren. Buiten vergaderen is mogelijk voor teamoverleg, feedbacksessies, trainingsessies, teambuildingsdagen, een jaarafsluitng, heidedag, brainstormsessies, netwerkdagen, een promotie event, een inspiratie sessie ofbijeenkomst met een feestelijk tintje!

Bijzondere locatie 
prikkelt het brein

Helemaal weg van je werksetting, omgeven door natuur.

ondenkbaar veel mogelijkheden

Noem een vorm van vergaderen, en het kan hier ook buiten.

Activeer bij ons je 
creativiteit

Door denken af te wisselen met doen, komen ideeën écht los!

Binnen vergaderen

Ook binnen geven wij een unieke twist aan jouw vergadering

Geen zorgen als je de voorkeur geeft aan een binnenomgeving, want wij hebben meerdere vergaderruimtes die variëren van klassiek tot verrassend uniek. Onze binnenruimtes zijn doordrenkt met karakter en bieden een inspirerende setting die verfrissend anders is dan de gebruikelijke vergaderlocaties. Hier is jouw vergadering niet alleen productief, maar ook een verfrissende onderbreking van het alledaagse. Ontdek de kunst van het vergaderen, binnen onze muren die net zo uniek zijn als jouw ideeën. 

Bijzondere ruimtes bieden inspiratie

Helemaal weg van je werksetting, omgeven door natuur.

Alle instrumenten 
aanwezig

Van whiteboard tot beamer, alles is hier al aanwezig!

Ook binnen activeren wij creativiteit!

Door denken af te wisselen met doen, komen ideeën écht los!

Groots vergaderen

De grootste vergaderevenementen tot in de puntjes gepland en verzorgd

Bij groots vergaderen denken wij niet alleen aan grote teams of bedrijven, maar ook aan maximaal gebruik van onze ruimte. Of je nu binnen of buiten wilt vergaderen, de hele dag door wilt genieten van lekker eten en drinken, of zelfs de mogelijkheid wilt hebben om te overnachten – wij regelen het allemaal voor je. Denk aan een promotie event, en netwerkdag, heidedag, jaarafsluiting, teambuilding of een meerdaags event—maar eigenlijk alles wat jij onder groots kunt bedenken! Wij plannen deze dag compleet met jullie uit.

Binnen of buiten, hier is de ruimte

Onze flexibele ruimtes creëren een perfecte setting voor elk event.

All-inclusive ervaring

Groots vergaderen staat gelijk aan ontzorgt genieten.

Maatwerk als een service

wij luisteren naar jouw wensen voor op maat gemaakte ervaring!

Combineer het met…

Activiteiten

Combineer en maak jouw dag compleet.

Oftewel, alles is mogelijk bij Otterlo Events voor jouw vergader evenement!